Nieuws

Onze nieuwste innovatie

jul 26,2019 / Nieuws

Bij een grote speler, horen grote volumes. Het wordt steeds moeilijker om de kwaliteit van een dergelijk groot aantal kilo’s met het menselijk oog te bewaken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geautomatiseerde methode. Weten hoe wij dit doen?

Read More

Update certificeringen

dec 5,2018 / Nieuws

Het vierde kwartaal van het jaar staat voor een gedeelte in het teken van de jaarlijkse audits. Met trots kunnen wij melden dat onze certificaten na het bezoek van diverse auditoren opnieuw verlengd zijn. De nieuwe versies van de certificaten zijn vanaf nu te vinden op onze webite.

Read More

Bezoek Keuringsdienst van Waarde

okt 2,2017 / Nieuws

Dinsdag 19 september jl. hebben we bezoek gehad van het tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde'. Er zijn opnamen gemaakt over het rijpingsproces van kaas. De aflevering wordt op donderdag 12 oktober om 20.25 uur op NPO 3 uitgezonden. Kijken dus! 

Read More

Voorop in Automatisering

feb 9,2017 / Nieuws

Om onze dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, werken wij samen met diverse partijen. Een van deze partijen is Mourik, gevestigd in Groot-Ammers. Mourik heeft in haar magazine aandacht besteed aan de samenwerking met ons. 

Read More

Nieuwe vrachtwagen

sep 27,2016 / Nieuws

Vanwege de groei van onze activiteiten hebben we sinds 20 september een nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen.

Read More

Nieuwbouw Ambachtsweg 2

aug 2,2016 / Nieuws

Nadat op 19 maart jl. de eerste paal is geslagen, is er enorm veel werk verzet. De bouwoplevering heeft vorige week al plaats gevonden. Er wordt momenteel nog hard gewerkt om de puntjes op i te zetten.

Read More

Pagina's