Wie zijn wij

H. Bouter Kaashandel is een familiebedrijf met zeer betrokken medewerkers. Onze klantgerichte onderneming staat voor flexibiliteit en efficiƫntie. Door de ondernemingsgeest binnen de familie is het bedrijf na verschillende uitbreidingen en nieuwbouw uitgegroeid tot onafhankelijke oplegger met een opslagcapaciteit van ruim 16.000 ton kaas. Door verschillende rijpingscellen kan het interne klimaat aangepast worden naar de wens van de klant en kunnen wij rijping op maat aanbieden.

Onze bedrijfsnaam doet vermoeden naar een handelsgeest, maar met de jaren hebben wij ons ontwikkeld naar enkel zakelijke dienstverlening. Dit maakt ons, onder 1 dak, de grootste onafhankelijke oplegger van kaas in Nederland. Meerdere volautomatische behandelingslijnen en robots voor het overladen van kaas stellen ons in staat om hoge volumes kaas te ontvangen, behandelen/veredelen en te distribueren. Het aanbrengen van banderol of zijdevloei behoort ook tot de mogelijkheden. Een goede beheersing van interne processen en systemen zorgt voor een flexibele, kwalitatief hoge en snelle werkwijze voor onze klanten. Onze platte organisatie draagt bij aan een persoonlijke benadering tussen onszelf als dienstverlener en u als klant. Daarnaast blijven we zoeken naar innovaties om zo efficiƫnt mogelijk te kunnen voldoen aan uw specifieke wensen.

H. Bouter kaashandel is groot geworden door klein te blijven en wil als onafhankelijk en grootschalig dienstverlener op uw product passen alsof het ons eigen is. WIJ ZIJN KAAS.