Momenteel hebben wij drie vacatures binnen ons bedrijf.

► (Fulltime) Technisch manager 

Je bent één van de vier kartrekkers van de Manager Operations, je bent verantwoordelijk voor al het technisch en facilitair onderhoud. Hierin word je ondersteund door een fulltime technisch medewerker; een ervaren kracht.

Het betreft een nieuwe functie, die je voor een groot deel zelf vorm kunt geven. We horen graag jouw ideeën hierover en stellen je initiatieven op prijs. De vacature heeft een viertal aandachtsgebieden:

  • Continuïteit
  • Investeringen
  • Technisch facilitair
  • IT

Bekijk hier de volledige vacaturetekst voor technisch manager

► Administratief medewerker bedrijfsbureau

We zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot om ons bedrijfsbureau compleet te maken. Je werkt binnen een klein en betrokken team, waarbij ruimte is voor eigen inbreng. Middels verschillende systemen ben je medeverantwoordelijk voor de correcte verwerking van alle kaasstromen. Denk hierbij aan binnenkomende kaas, maar ook administratieve handeling binnen het onderhoud. Je zal met je directe collega’s rouleren binnen het takenpakket om een goede continuïteit van ons dienstenpakket te verzorgen. Met een ‘levend’ product is het nooit saai. Binnen onze dynamische omgeving speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van het uitvoerende werk en ben je een eerste aanspreekpunt voor klanten.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst voor medewerker bedrijfsbureau

► Ploegleider

Op de expeditie zijn we op zoek naar een meewerkend voorman met leidinggevende kwaliteiten, die verantwoordelijkheid/beslissingen neemt op het gebied van de planning van in- en uitgaande stromen, transport en het onderhoud. Je bent buiten kantooruren het aanspreekpunt voor de medewerkers in de ploeg en onze klanten. Tot de belangrijkste taken behoren:

  • Het uitvoeren en behalen van de planning
  • Het laden/lossen van vrachtauto’s en de bijbehorende documenten verzorgen
  • Het zelf oplossen van problemen dan wel telefonisch in overleg met je leidinggevende
  • Goede communicatie en overdracht bij ploegenwissel
  • Veilig werken binnen het team / BHV
  • Het uitdragen van de spelregels en cultuur

Er wordt gewerkt in drie ploegendienst (24 uur) en in een vijfdaagse werkweek. Je leidinggevende is het afdelingshoofd van de Expeditie.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst voor ploegleider

Direct al vragen of enthousiast geworden over een van onze vacatures? Neem dan contact op met Marijke Bouter via marijke@hbouterkaas.nl of 06-1083 3517