Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij H. Bouter kaashandel. Dit uit zich allereerst in de uitstraling van de onderneming en haar medewerkers. Tijdens de dagelijkse bedrijfsvoering wordt het kwaliteitsproces voortdurend gestuurd door het rijpingsproces, de behandelingssystematiek en de onderhoudssystemen.

De opslagcapaciteit is op verschillende manieren in te vullen. Door een goede compartimentering is ons pakhuis geschikt voor koel, natuurlijk en stook. Wij hebben diverse behandellijnen voor het onderhoud aan de kaas. Ook kan de kaas via de lijn de opslag binnen komen. Er zijn meerdere laadkuilen waarmee de kaas op verschillende boxtypen de opslag kan binnenkomen of verlaten. We hebben de beschikking over een volledig geautomatiseerde robot waarmee kaas van verschillende boxtypen kan worden overgeladen, gecoat, gebanderolleerd en/of ge√ętiketteerd kan worden. Dit alles om de klant een snelle orderafhandeling, kwaliteit en flexibiliteit te garanderen.

Wij werken volgens het voedselveiligheid managementsysteem FSSC 22000, dat wereldwijd erkend is door The Global Food Safety Initiative. Dit alomvattende certificaat geeft een goede weergave van de hoge kwaliteitsstandaard en het belang van voedselveiligheid binnen de onderneming. Traceerbaarheid is een belangrijk onderdeel van het proces. Het gehele proces vanaf inslag tot en met uitslag wordt nauwkeurig gemonitord waardoor de traceerbaarheid wordt geborgd. We kunnen bijvoorbeeld zien wanneer de kaas onderhoud heeft gekregen, welke materialen daarbij gebruikt zijn en op welke locaties de kaas zich bevonden heeft.

Klik op onderstaande omschrijving om onze certificaten in te zien:

BRC-certificate

IFS-certificate

FSSC 22000-certificate

Q-cert 22000-certificate

Procescertificaat

Weidegang-certificaat

VLOG-certificaat